A Waldorf-iskola nyitja az adventi szezont Szekszárdon

A Bazárban minden elköltött 10 forintból 1 a Iskolánkat támogatja

Advent első vasárnapja idén november utolsó hétvégéjére esik, és bármennyire korainak is tűnhet, ez azzal is jár, hogy kezdetét veszik az adventi vásárok, ahol ünnepi bevásárlás és szórakozás ötvöződik.

Szekszárdon az Adventet iskolánk nyitja, ahol a járvány miatt korlátozott két év után ismét megrendezzük a szabadon látogatható, gyerekprogramokat és helyi, kézműves árusokat felvonultató Adventi Bazárt. A Szekszárdi Waldorf Óvoda és Iskola adventnyitó rendezvénye sokat segíthet az ünnepre hangolódásban felnőttnek és gyermeknek egyaránt. November 26-án délután 2-től este 6-ig folyamatosak lesznek a programok: a gyerekeket betlehemes játék, kéz- és hajműveskedés, félóránkénti mesesarok és bábjáték szórakoztatja.

A felnőttek a süteményes büfé és az alkoholmentes koktélbár mellett az első karácsonyi ajándékokat is beszerezhetik a helyi kézművesek minőségi munkáiból vagy a Waldorf-szülők által készített apróságokból – a teljesség igénye nélkül lesznek horgolt és nemezelt ruhaneműk, festett textilek, kézműves kerámiák, dekortermékek, képek és rézkarcok, szappanok, ékszerek, helyi csokoládé, méz, savanyúságok, szörpök, lekvárok, olajok, mikrozöldek.

Megszakítás