Nyílt nap november 12

Hogyan tanulunk angolt? Gyere, és tapasztald meg a 7. osztály nyelvóráján🙂. Az első hat évfolyamon mondókák, versek segítségével, olyan természetesen, ahogy egy kisgyermek elsajátítja az anyanyelvét.
Hetediktől kezdődik a nyelvtani szabályok tudatosítása az addigra automatikusan használt frázisok segítségével. A nyelvoktatásunkra is jellemző: mindent a maga idejében🙂!

Nyílt napunkon a 7. osztályhoz is lehet csatlakozni🙂.
Ők jelenleg a csillagászat témakörével foglalkoznak. Hol van a rend az elsőre ijesztő káoszban? Hol a helyem ebben a körforgásban? – merülnek fel a kamaszkor kezdeti dilemmák.
A gyermekek közösen készítik el papírból, gyapjúból a bolygókat, melyekből majd összeállítják magát a naprendszert.
Kiselőadásokat tartanak, kvízeket írnak, együtt gondolkodnak, hogy végül megszülessen a bizonyosság: képes vagyok megtalálni a saját utam, ahogy minden bolygó a saját pályáját. Gyertek, vegyetek aktívan részt a foglalkozáson🙂.

Gyertek nyílt napunkra, és tapasztaljátok meg, hogyan tanulják a történelmet hatodikosaink🙂!
FONTOS: A nyílt napra előzetes bejelentkezés szükséges a waldorf.szekszard@gmail.com címen. A főoktatás 8:00-tól 9:50-ig tart, az első szakóra pedig 10:20-tól 11:05-ig.

 

Nyílt napunkon az ötödikesek növénytan-órája is látogatható lesz🙂
Az ötödik osztályosok félúton vannak a gyermek- és a pubertáskor között. Ez az átmeneti időszak tökéletesen alkalmas a növények tanulmányozására, mely csöndet, nyugalmat, pontos megfigyelést igényel🙂.

November 12-ei nyílt napunkon a 3. osztály főoktatása is látogatható lesz🙂. Ők éppen a teremtés történetével foglalkoznak, mely a maga teljességében ábrázolja a Föld, a növények, az állatok és az ember eredetét. Ebben az életkorban a gyermekekben már fel-felmerül a kérdés, hogyan is keletkezett a világ, ami körülvesz minket, és a teremtés története egyfajta kapaszkodót nyújt nekik. Különböző művészetek segítségével, bensőséges hangulatban élik át a teremtés napjait. Csatlakozzatok hozzájuk egy délelőtt erejéig🤩!

Skip to content