Segítse szavazatával a Szekszárdi Waldorf Óvodát és Iskolát

2018.06.08. A Kadarka.net olvasóinak segítségét kéri a Szekszárdi Waldorf Óvoda és Iskola.

Az iskolát és az óvodát működtető Négy Évszak Waldorf-pedagógiai Alapítvány sikeresen vett részt a Várépítő pályázaton, melyen 250 ezer forintot nyert egy tornaöltöző kialakításához. A Várépítő pályázat kiírója, a Build-Communication Kft. emellett további 100 000 Ft nyereményt ajánl fel annak a pályázónak, amelynek a legtöbb lájkot sikerül összegyűjtenie Facebook-on – mondta el Szabados Ágota, az alapítvány kuratóriumi elnöke.

Az alapítvány, mely előre is köszön minden támogatást, arra kéri portálunk olvasóit,  hogy szavazzanak voksukkal az iskola projektjére!

Szavazni a Várépítő pályázat Facebook közösségi oldalán lehet. Azoknak, akik támogatni kívánják az iskolát, mindössze annyi a teendőjük, hogy megnyomják a tetszik gombot az  az erre vonatkozó bejegyzésnél, a Szekszárdi Waldorf Óvoda és Iskola fotójánál.  A szavazás határideje június 11., hétfő 12 óra.

Kérjük lájkolja a fotót, amennyiben segíteni szeretné az intézményt, hogy megnyerje a 100 ezer forintot, amit szintén az öltöző kialakítására fordítanának – kattintson!

Segítse szavazatával a Szekszárdi Waldorf Óvodát és Iskolát

Megszakítás