Ingyenes mozgásterápiás tréninget tartanak Szekszárdon

2018.10.02. Ingyenes mozgásterápiás tréninget tartanak a Négy Évszak Waldorf-pedagógiai Alapítvány „bizalom- és közösségépítő programja” részeként október 14-én Szekszárdon, a Waldorf Óvoda és Iskolában

Milyen módon jelenik meg női és férfi minőséged, kommunikációd mélyebb, szavak nélküli szintjén? Ezekre a kérdésekre is választ kaphatnak azok, akik ellátogatnak az alapítvány programja részeként megtartandó mozgásterápiás tréningre. A szervezők izgalmas napra hívják az érdeklődőket, akik a tréning folyamán „szavak nélkül, érintésen és mozgáson át kapcsolódhatnak önmagukhoz, a többiekhez és a témához”.

Ha kipróbálna egy szavakon túlmutató, a test tudását, emlékeit felidéző és felhasználó módszert, vegyen részt a foglalkozáson!

A legfeljebb 20 fő részvételével megtartandó tréninget Becze Ágnes testnevelés tanár, a Magyar Mozgás és Táncterápiás Egyesület (MMTE) hallgatója, valamint Bognár Csaba pszichológus, az MMTE hallgatója vezeti.

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A szervezők arra kérik az érdeklődőket, hogy részvételi szándékukat jelezzék a lelek.kalandok@gmail.com címre küldött rövid üzenettel. A részletekről a szervezők – akik a tréning ideje alatt gyermekfelügyeletet is biztosítanak – elektronikus levélben további tájékoztatást küldenek. A jelentkezéseket érkezési sorrendben fogadják, a létszám elérése után várólistára veszik a jelentkezőket.

További információ: Darida Zsófia +36 70 511 90 68, illetve Tulok Imre +36 70 247 67 86, valamint lelek.kalandok@gmail.com

 

Ingyenes mozgásterápiás tréninget tartanak Szekszárdon

Megszakítás