Pozitív jövőtervező workshop Szekszárdon

2018. január 13. (szombat) 09:00 – 16:00
7100 Szekszárd, Rákóczi utca 132. – Szekszárdi Waldorf Iskola

program

Védőháló családokért. A Négy Évszak Waldorf-pedagógiai Alapítvány bizalom- és közösségépítő programja” című pályázata keretében workshopra hívunk Benneteket!

A tréning során jelen céljaidat meghatározó életeseményeiddel és a vágyott egyéni jövőképeddel fogunk dolgozni. Számba vesszük, hogy milyen tényezők lehetnek hatással céljaidra, milyen erőforrásaid vannak és milyen előre látható nehézségekkel érdemes számolnod? Megnézzük, hogyan illeszkedik mindez a párkapcsolatodhoz és a családodhoz? Körvonalazzuk, hogy 2018-ban mi a legfontosabb Neked, készítünk megvalósítási stratégiát, a legfontosabb célodhoz.

A műhelymunka során segítségül hívjuk a pszichodráma eszköztárát. A rámelegítés technikáját, ami segít önmagadra és a személyes témádra hangolódni. A fokozatosságot, ami a napot lassan mélyülővé teszi az általánosból a személyes felé.

A megosztó kört (sharinget), melynek segítségével kapcsolatba kerülhetünk egymás gondolataival érzéseivel. A dráma színpadi technikáit, rövid jeleneteket (vignettákat), ami által láthatóvá és kipróbálhatóvá válik az elképzelt és megfogalmazott cél.

Nem színdarabot adunk elő és színészi tehetség vagy jártasság sem szükséges semmihez. A megjelenítésben való részvétel is önkéntes.

****************
A részvétel INGYENES, de regisztrációhoz kötött. A jelentkezési űrlap közvetlenül elérhető ezen a linken:
https://goo.gl/forms/DvoK6GCG5x6qP7MI3

*******************
A tréninget vezeti :
Darida Zsófi- pszichodráma vezető
Tulok Imre- tréner, pszichodráma asszisztens

********************
Toviábbi infó:
Darida Zsófi: 06/70/511/90/68
Tulok Imre: 06/70/247/67/86

Az esemény  megtalálható a facebookon is : https://www.facebook.com/events/190644164847704/

Pozitív jövőtervező workshop Szekszárdon

Megszakítás